Prémium Zóna Hajdúszoboszló

A Premium Zone 2021 nyara óta része az alföldi üdülőhelynek Hajdúszoboszlónak. Ötcsillagos, prémium  minőségű szolgáltatásokat kínál a Vendégeknek. A 4 új medence egy gyermekmedence, egy Amazonas-medence emelt jacuzzival, egy Tahiti-medence és egy Plitvice – medence a zóna egyik fénypontja.

Prémium Zóna Hajdúszoboszló

A Prémium Zóna egy ötcsillagos minőségi szabadtéri wellness létesítmény, amely vonzó, egyedi látnivalókkal, medencékkel a hajdúszoboszlói strand része. Kétségtelen, hogy a Premium Zone egyedülálló élményt nyújt vendégeknek az ötcsillagos attrakciók és vízi élmények sorával. A strand területén a pihentető spa mellett egy izgalmas prémium wellness-központ.

Prémium Zóna medencéi

 

Plitivice medence

A  medence számos lehetőséget kínál a vendégek számára a kikapcsolódásra, többek között sziklás vízeséseket, pezsgőágyakat és masszázselemeket.

Tahiti medence

A látogatók trópusi koktélokat is fogyaszthatnak a hullámokkal teli Tahiti medencében található vízi bárban.

Amazonas medence

Az Amazonas-medence tölcséreiből panorámás kilátás nyílik a pezsgőfürdőzés közben. A jakuzzi alatt vízesés is található.

Gyermekmedence

A kicsik számára gyermekmedence áll rendelkezésre. A játszóelemekkel ellátott gyermekmedence nagyszerű módja a kicsik szórakoztatásának.

A vendégek kényelmes napozóágyakon és napernyőkön pihenhetnek, és árnyékot találhatnak a fedett társalgó jurták alatt. A prémium kategóriás önkiszolgáló étteremben finom ételeket is fogyaszthatnak.