Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló az Alföld ismert fürdővárosa – fő vonzereje a híres gyógyfürdő, valamint a strand, az Aquapark, az Aqua-Palace és a Prémium Zóna fürdőkomplexum. Ez a komplexum egész évben felejthetetlen élményeket nyújt a gyógyulni vagy kikapcsolódni vágyó felnőtt és gyermekes családok számára egyaránt.

Hajdúszoboszló a fürdőváros

Hajdúszoboszló népszerű turisztikai célpont Magyarországon, amely termálfürdőiről ismert. Debrecentől mintegy 22 kilométerre, az ország keleti-északkeleti részén található. Hajdúszoboszló Magyarország egyik leghíresebb fürdővárosa.

Hajdúszoboszló fő látványossága a fürdőkomplexum, amely egész évben felejthetetlen élményeket kínál változatos szolgáltatásaival. A város a pihenés mellett is számos lehetőséget kínál a kikapcsolódásra.

A hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum számos szolgáltatást kínál a vendégeknek, többek között gyógyfürdőt, termálfürdőt, strandot, aquaparkot, élményfürdőt és uszodát.

Hajdúszoboszló Fürdőkoplexum

Gyógyfürdő

A fürdő egész évben nyitva tart, és negyven különböző kezelést kínál orvosi felügyelet mellett. A termálcsarnokot 2014-ben modern üvegszerkezettel és a természet színeit tükröző exkluzív csempékkel újították fel. Ez a felújítás magában foglalta a fürdő zárt udvarán található nyitott medencék új csempézését és a fürdőszobák felújítását is. A négy szabadtéri termálmedence változatos attrakciókkal várja a fürdőzőket a kikapcsolódásra.

Strand

A 30 hektáros, gyönyörűen parkosított terület május 1-jétől szeptember 30-ig tart nyitva. Tizenhárom különböző élménymedence, úszómedence, hullámmedence, pezsgőfürdő és gyermekmedence áll minden korosztály rendelkezésére.
A strand az igazi sláger a maga 6200 m2-es vízfelületével, amely Közép-Európa legnagyobb épített medencéje. A mediterrán strand homokos partja és pálmafái biztosítják a tengerparti fürdőzés élményét.

Aquapark

A strandon található Aquapark csúszdaparkban tizenöt különböző csúszda található. A kalandvágyóbbak próbára tehetik bátorságukat a négysávos versenycsúszdán, a kamikaze, a hidrocsúszdán, az óriás twist csúszdán, a fekete lyukon, az őrült folyón, valamint a nagy lyukon, a Niagarán és a twisteren. Mindegyik csúszda a tizenkét méter magas indítótoronyból indul. 2014- ben egy új résszel bővült, mely találóan az Extrém Zóna nevet kapta.

Aqua Palace Fedett Élményfürdő

Az Aqua-Palace vízipalota remek hely a családdal való időtöltésre. Húsz medencét kínál, köztük exkluzív élménymedencéket, amelyek különböző korszakokat és helyszíneket tükröznek, mint például a Trópusi fürdő, a Jégbarlang fürdő, a Mozi fürdő, a Peava termálfürdő, a Gangesz fürdő, a Római fürdő, a Tengeri fürdő és a Barlangfürdő. Az aktív vízi élményeket kedvelők számára csúszdák és medencék is rendelkezésre állnak.

Prémium Zóna

A Premium Zone 2021 nyara óta a strandfürdő kiegészítő szolgáltatása. Ötcsillagos minőségű élményeket kínál az ügyfeleknek. A létesítményt korlátozott számban vehető igénybe. Négy új medence (gyermekmedence, Amazonas-medence beltéri jacuzzival, Tahiti-medence, Plitvice-medence) áll rendelkezésre.

Árpád Uszoda

Az Árpád uszoda egész évben nyitva tart, és megfelel a nemzetközi szabványoknak, mely letővé teszi magas színvonalú versenyek lebonyolítását. A medence 50 méter hosszú, nyolcsávos, feszített víztükrű, 25-27 fokos vízhőmérsékletű. A medence részben  szauna,  szolárium és a konditerem  található. A kisgyermekes családok itt kiváló úszási lehetőséget élvezhetnek.