Hajdúszoboszló termálfürdőjéről, gyógykezeléseiről méltán híres turisztikai célpont. Sokan külföldről is felkeresik a várost, hogy megtapasztalják a termálvíz jótékony hatásait. Prémium minőségű szálláshelyei, apartmanjai mindenki számára megfizethetőek. Hajdúszoboszló a fürdőkomplexumon kívül számos más látnivalóval is rendelkezik, amelyeket érdemes felkeresni.

Kikapcsolódás a fürdőn kívül

Ilyen például a gyógyfürdő előtt található a harangház, Bocskai István Múzeum amely lehetőséget nyújt a régió múltjának és jelenének megismerésére. A tevékenységek széles skálája közül lehet választani, így érdemes ezekről még az utazás előtt tájékozódni. A fesztiválok és rendezvények igazán érdekesek lehetnek az Ön számára. Amennyiben szeretne ellátogatni a fürdővárosba és igényes szállást keres foglaljon szállást a Krisztina Apartmanban, mely Hajdúszoboszló üdülőnegyedében található.

Apartman Hajdúszoboszló üdülőnegyedében

Az emberek már tervezik a nyaralásukat és utazási ajánlatokat keresnek, pedig még csak most kezdődött a nyár. Vannak, akik inkább otthon maradnának, minthogy messzire utazzanak, míg mások minőségi nyaralást keresnek tisztességes áron.

Igényes és modern szálláshelyet keres Hajdúszoboszlón? A Krisztina Apartman gondoskodik róla! Stílusos és hívogató apartmanja tökéletes a kikapcsolódásra egy hosszú nap után, amikor felfedezte a várost. Két szobával állunk rendelkezésre, így segítünk megtalálni a tökéletes helyet a baráti társaságok és családi pihenés számára. A minőségi szállás fontos ahhoz, hogy jól érezzék magukat, és felejthetetlen élményekben legyen része, amíg a városban tartózkodik.

Pihenésre és feltöltődésre vágyik? Ne keressen tovább a hajdúszoboszlói apartmanunk kényelmes szállás és a kényelmes elhelyezkedés tökéletes helyszínt biztosít a pihentető kikapcsolódáshoz. Összesen 4 fő elhelyezésére van lehetőség. Zárt udvarunkon, akár 2 autóval is parkolhat ingyenesen. Sok csatornás Digi tv- vel és gyors internettel várjuk.

Krisztina Apartman: családi pihenés Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszló kiváló szálláshely családok és párok számára, akik szeretnének elmenekülni a mindennapi élet nyüzsgése elől. Egy hosszú hétvégén tavasszal rengeteg tevékenységet kínál, apartmanunk tökéletes hely a pihenésre és kikapcsolódásra. Kényelmes és hangulatos egy csendes épületben találhatók, távol a nagy befogadóképességű szállodák zajától és tömegétől.

Apartmanunk Hajdúszoboszló üdülőnegyedében található, mely teljesen felújított klimatizált szállás. Foglaljon most közvetlen, így garantáljuk a legjobb árat!